Thursday, January 26, 2012

Picture of This Week - Working Beyong Normal Hours

Kerja Smpai Larut Malam


Assalamualaikum rakan blogger sekalian... ni engineer muda nak tunjukkan kepayahan dalam industri yang engineer muda involve ni...  gamba ni, engineer muda amik, time engineer muda kene OT sampai kol 9 malam...  dah 9 malam.. tapi keje konkrit TAK SIAP2 lagi.. jeng krenggg...

mmg la ade orang lain yang  keje shiff malam, shiff pagi.. tapi, engineer muda ni, keje office hour... bile kene extend mcm ni, PERGHH... lenguh.. huhu... pastu, esok pagi kene sambung 8.00AM lagi skali.. grr... 

tapi, ni la jalan yang engineer muda pilih.. kan~~.. HUGH~... 

k, selamat hari jumaat.. 

**baru balik dari solat jumaat, bos tak masuk office lagi, tulis satu entry sket.. keh2.. 

6 comments:

  1. huishh !! gela penat kan ??
    tgok pon dah terasa cm mau patah saje ini kaki T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tau tak ape... sampai lewat malam tu.. nasib baik ade high mast (tower lampu , tiang lampu , spot light) menyuluh site ni... kalau tak, buat keje dalam gelap la...

      =,=

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha...rajin tak rajin gak la.. manusia beb.. malas tu selalu datang kot... :D

      Delete
  3. hehehehe,eng muda,de x kekosongan utk aku,hr2 dok balik 8-10mlm,ot xleh nak claim...cuti xmnentu,org cuti raya cina,maulidur rasul,b'day raja,aku cm kambing hitam dok kat site.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mr everything... same la kite.. asal ko tak ley claim OT?.. dengan kontraktor ke konsultant?.... nak apply kat site aku boleh... tapi kene ade experience 5 tahun.. huhuhu.. aku ni bernasib baik dapat terus di serap dalam company ni sbb dulu praktikal kat sini... so,terus sambung je.. huhu....

      Delete